ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αιχμές» Γιαβάση για Άθω Αντωνιάδη - «Αν έχεις σάκο και ΦΑΠ σημαίνει ότι παρουσιάζεσαι ως έφεδρος;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

«Αιχμές» Γιαβάση για Άθω Αντωνιάδη - «Αν έχεις σάκο και ΦΑΠ σημαίνει ότι παρουσιάζεσαι ως έφεδρος;» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ερωτήματα εκφράζει η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Ρένα Γιαβάση, για την εφεδρεία του τέως εκπρόσωπου Τύπου του ΔΗΚΟ, Άθου Αντωνιάδη.

Του Μιχάλη Μενελάου

Κατόπιν της παρουσίασης του σάκου και του Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ) από τον Άθω Αντωνιάδη, στην πρωινή εκπομπή της τηλεόρασης του Sigma, για να αποδείξει πως πηγαίνει έφεδρος, η Αναπληρώτρια Εκπρόσωπος Τύπου της Συμμαχίας Πολιτών, Ρένα Γιαβάση, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκαλέι ερωτηματικά κατά πόσον όντως ο κύριος Αντωνιάδης, πάει στην εφεδρεία.

Συγκεκριμένα, αναφέρει «επειδή δεν κατέχω τα στρατιωτικά κάποιος να μου εξηγήσει: Αν έχεις σάκο και ΦΑΠ σημαίνει ότι παρουσιάζεσαι ως έφεδρος;».

Θέση που εκλαμβάνεται ως μπηχτή.

Από την πλευρά του ο κύριος Αντωνιάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δείχνει τον σάκο της εφεδρείας μαζί με τα υλικά που είναι χρεωμένος όπως επίσης και μέρος του Φύλλο Ατομικής Πρόσκλησης (ΦΑΠ) του, όπου φαίνεται ο βαθμός και το σώμα στο οποίο υπηρέτησε και πάει ως έφεδρος.

O κύριος Αντωνιάδης μαζί με τις φωτογραφίες του ΦΑΠ και του σάκου του, έγραψε «Επειδή δεν είμαι ελέφαντας, σας πληροφορώ ότι: - Υπηρετώ και παρουσιάζομαι στην Εθνοφυλακή. - Προφανώς υπάρχει πρόβλημα στο όλο σύστημα αφού και εγώ, θυμάμαι, χρειάστηκε να επικοινωνήσω αρκετές φορές με τις αρμόδιες υπηρεσίες  προκειμένου να προσκληθώ».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top