ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο ο 46χρονος για παιδική πορνογραφία - Τον 'καίει΄ μαρτυρία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο δικαστήριο ο 46χρονος για παιδική πορνογραφία - Τον 'καίει΄ μαρτυρία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκε την Δευτέρα (11/02), ο 46χρονος που συνελήφθη την Κυριακή 10/2, για παιδική πορνογραφία. 

Του Χρίστου Ζήνωνος  

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline πρόκειται για 46χρονο άνδρα από τον Λίβανο, ο οποίος απέστελλε παιδικό πορνογραφικό υλικό, από συγκεκριμένο λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.  

Το Δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα τριήμερης προσωποκράτησης του 46χρονου και το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις έρευνες της υπόθεσης. 

Να σημειώσουμε ότι από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 47χρονου κατοίκου Λεμεσού και στην συνέχεια εκδόθηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης.  

Μάλιστα, μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κρατείται ως τεκμήριο και θα τύχει δικανικής εξέτασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE