O EastMed μπορεί να είναι «ένα από τα μεγαλύτερα υποθαλάσσια έργα στον κόσμο», λέει ο Ρίβλιν

O EastMed μπορεί να είναι «ένα από τα μεγαλύτερα υποθαλάσσια έργα στον κόσμο», λέει ο Ρίβλιν

Ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν δήλωσε σήμερα ότι ο EastMed μπορεί να είναι «ένα από τα μεγαλύτερα υποθαλάσσια έργα στον κόσμο».

 

Ο κ. Ρίβλιν, ο οποίος μιλούσε μετά από διαβουλεύσεις που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Κύπρο, αναφέρθηκε επίσης στο ενδεχόμενο επέκτασης της τριμερούς συνεργασίας μεταξύ Κύπρου, Ισραήλ και Ελλάδας.

Αναφερόμενος στην τριμερή, είπε ότι «ο κύριος σκοπός μας αυτή την ώρα είναι η ανάπτυξη του αγωγού της Ανατολικής Μεσογείου».

Αυτό, σημείωσε, «θα μπορούσε να είναι ένα από τα μεγαλύτερα υποθαλάσσια έργα στον κόσμο».

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

ΑΚΕΛ – ΑΛΜΑ: Ρήξη με φόντο τη Χαραλαμπίδου και ερωτήματα για το πολιτικό αύριο

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΑΚΕΛ και το ΑΛΜΑ δεν περιορίζεται πλέον σε μια διαφωνία τακτικής. Στο επίκεντρο, βρίσκεται η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, όμως το αποτύπωμα της σύγκρουσης φαίνεται να επεκτείνεται ευρύτερα, αγγίζοντας τις μελλοντικές πολιτικές ισορροπίες και κυρίως, τις προσωπικές προοπτικές του Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE