LIFESTYLE

Κύπριος έκλεψε από τη μάνα του και έγινε εκατομμυριούχος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος έκλεψε από τη μάνα του και έγινε εκατομμυριούχος – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριος έκλεψε 34 χιλιάδες ευρώ από τη μητέρα του στα 17 του και σήμερα έχει επιχείρηση αξίας 170 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο λόγος για τον Andrew Michael, με πατέρα Ελληνοκύπριο και γεννημένος στην Κύπρο, ο οποίος στα 17 του έκλεψε 30 χιλιάδες ευρώ από τη πιστωτική κάρτα της μητέρας του ώστε να αναπτύξει την επιχείρηση του, που σήμερα αξίζει περισσότερο από 170 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός τότε Andrew χρειαζόταν τα χρήματα το 1997 για το πρότζεκτ του «A-level» – μιας διαδικτυακής επιχείρησης που προσέφερε υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και διαδικτυακών υπηρεσιών σε εταιρείες – καθώς ήθελε να το αναπτύξει αγοράζοντας οπτικές ίνες ευρυζωνικής σύνδεσης.

Συγκεκριμένα, ο Αndrew και ο συνέταιρος του Alex Wielding έπρεπε να πληρώσουν εκσκαφέα ώστε να περάσει τις οπτικές ίνες στο έδαφος, κάτι που έπραξαν μέσω τηλεφώνου χρησιμοποιώντας, την πιστωτική κάρτα της μητέρας του πρώτου, χωρίς η ίδια ωστόσο να το γνωρίζει.

Ο νεαρός επιχειρηματίας μιλώντας στην εκπομπή του BBC «Τhe Boss», ανέφερε πως ευτυχώς το ρίσκο απέδωσε, ξεπληρώνοντας τελικά το χρέος στην πιστωτική κάρτα της μητέρας του, ενώ παράλληλα είχαν μείνει και χρήματα για να μοιραστεί μαζί με τον συνέταιρο του.

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πότε η μητέρα του έμαθε για την κλοπή από την πιστωτική της κάρτα ο ίδιος αναφέρει πως τελικά τον συγχώρεσε.

Να σημειώσουμε πως ο Ελληνοκύπριος πατέρας του όταν είχε φτάσει στη Μεγάλη Βρετανία άνοιξε κατάστημα με fish and chips, με τον Andrew να υποστηρίζει πως ο ίδιος πήρε τις ικανότητες του από το επιχειρηματικό δαιμόνιο του πατέρα του. ]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top