Δεν διώκεται ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος για το τροχαίο που προκάλεσε

Δεν διώκεται ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος για το τροχαίο που προκάλεσε

Ο δούκας του Εδιμβούργου Φίλιππος δεν θα υποστεί ποινική δίωξη για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε προ εβδομάδων, ανακοίνωσε η βρετανική εισαγγελία.


Το όχημα που οδηγούσε ο 97χρονος σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ είχε συγκρουστεί στις 17 Ιανουαρίου με άλλο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο γυναίκες και ένα μωρό.

Το ατύχημα σημειώθηκε κοντά στο βασιλικό κτήμα στο Σάντριγχαμ της ανατολικής Αγγλίας.

Μία από τις γυναίκες που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο έσπασε τον καρπό της. Μετά από ημέρες ο πρίγκιπας Φίλιππος της έστειλε απολογητική επιστολή.

Η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες, δηλαδή το βαθμό υπαιτιότητας, την ηλικία του οδηγού και το γεγονός ότι μόλις το Σάββατο ανακοινώθηκε πως ο Φίλιππος καταθέτει εθελοντικά την άδεια οδήγησής του, κρίθηκε πως μια δίωξη δεν θα ήταν προς το δημόσιο συμφέρον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE