ΔΗΣΥ: Υποψήφια και η Ελένη Σταύρου για Ευρωεκλογές

ΔΗΣΥ: Υποψήφια και η Ελένη Σταύρου για Ευρωεκλογές

Έτοιμη να ενδυναμώσει τη φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη δήλωσε η βουλευτής Λεμεσού του ΔΗΣΥ Ελένη Σταύρου.

Σε δηλώσεις της μετά την κατάθεση της υποψηφιότητάς της στις Ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, στα γραφεία του κόμματος, στη Λευκωσία, η κ. Σταύρου είπε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανη που ως βουλευτής της μεγάλης σύγχρονης, ευρωπαϊκής παράταξης του τόπου διεκδικεί τη στήριξη των πολιτών στον αγώνα των Ευρωεκλογών.

«Η Κύπρος σήμερα, περισσότερο παρά ποτέ, έχει ανάγκη να εκπροσωπείται στην ΕΕ από άτομα καταρτισμένα, με γνώσεις και μαχητικότητα, που θα μπορούν να συμβάλλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση όλων των ευνοϊκών πολιτικών που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, ιδίως τώρα που η Ευρώπη προσπαθεί να ξαναβρεί τον σταθερό βηματισμό της, να στερεώσει τις αρχές της, τους θεσμούς της και να επανιδρύσει το ευρωπαϊκό ιδεώδες» είπε.

Είπε εξάλλου ότι η κρισιμότητα αυτών των εκλογών συμπίπτει χρονικά και με εξελίξεις στο εθνικό ζήτημα, ενώ πρόσθεσε ότι «είμαστε ο γεωπολιτικός άρχων της Ανατολικής Μεσογείου και ο απαραίτητος στρατηγικός εταίρος της Ευρώπης».

«Δηλώνω έτοιμη να ενδυναμώσω τη φωνή της πατρίδας μας και να πολιτευτώ υπεύθυνα με την Ευρώπη, έχοντας ως εφόδια το ακαδημαϊκό μου υπόβαθρο, τις εμπειρίες μου συνολικά και ειδικότερα από τη θητεία μου ως μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Συναγερμού» συνέχισε.

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα δείξουν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στον αγώνα του ΔΗΣΥ και σε αυτή την εκλογική διαδικασία, ατενίζοντας το μέλλον του τόπου με αισιοδοξία.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Χριστοδουλίδης για Παλαιστινιακό: Η Κύπρος υποστηρίζει διαχρονικά τη λύση δύο κρατών

Στη Διεθνή Διάσκεψη Υψηλού Επιπέδου για την Ειρηνική Επίλυση του Παλαιστινιακού Ζητήματος και την Εφαρμογή της Λύσης των Δύο Κρατών, η οποία συνδιοργανώθηκε από τη Γαλλία και τη Σαουδική Αραβία, κατά τη διάρκεια της 80ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.