Φυλάκιση για Γεωργιανούς που συνελήφθησαν μετά το φονικό της Μαραθάσας

Φυλάκιση για Γεωργιανούς που συνελήφθησαν μετά το φονικό της Μαραθάσας

Σε εννέα μήνες φυλάκισης, καταδικάστηκαν την Παρασκευή (15/2) οι έξι Γεωργιανοί, συγκάτοικοι του 40χρονου, που ομολόγησε τον φόνο της άτυχης Γιαννούλας, στον Οίκο Μαραθάσας.

Θυμίζουμε ότι τα έξι πρόσωπα, συνελήφθησαν σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Οι καταδικασθέντες εργάζονταν στην Κύπρο με πλαστά έγγραφα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε  ότι η σύλληψη των Γεωργιανών, προέκυψε μετά από έρευνα στην οικία του 40χρονου υπόπτου για τον φόνο της άτυχης 56χρονης στην Μαραθάσα, αφού συγκατοικούσαν στο ίδιο σπίτι στο χωριό Καλοπαναγιώτη. 

Γεωργία Παππούτα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.