ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πέρασαν χειροπέδες στους συγκάτοικους του 40χρονου

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πέρασαν χειροπέδες στους συγκάτοικους του 40χρονου

Συνελήφθησαν την Τρίτη (13/11) βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, πέντε πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Στο πλαίσιο εξακρίβωσης των στοιχείων των πιο πάνω προσώπων, στην κατοχή τους, εντοπίστηκαν διαβατήρια και φωτοαντίγραφα ταυτοτήτων με διαφορετικά στοιχεία.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τους συγκάτοικους του 40χρονου συλληφθέντα που εμπλέκεται με το φονικό της Μαραθάσας.

Το ΤΑΕ Μόρφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Στα αποκαΐδια της κρίσης: Φωτιές, ευθύνες και ένας ανασχηματισμός, τον Σεπτέμβρη - Ποιοι υπουργοί «βλέπουν» την έξοδο

Με τις φλόγες να έχουν αφήσει πίσω τους δύο νεκρούς, δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια και επιχειρήσεις σε κοινότητες στην ορεινή Λεμεσό, η κυβέρνηση Χριστοδουλίδη δεν καλείται πλέον μόνο να διαχειριστεί τις συνέπειες μιας φυσικής καταστροφής, αλλά και τις πολιτικές αναταράξεις που πυροδοτούνται μέρα με τη μέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE