ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Παράνομα στην Κύπρο ο 40χρονος- Μοίραζε πλαστές ταυτότητες

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Παράνομα στην Κύπρο ο 40χρονος- Μοίραζε πλαστές ταυτότητες

Ως το πρόσωπο που τους παρέδωσε τα πλαστά έγγραφα, υπέδειξαν οι πέντε συγκάτοικοι και ομοεθνείς του 40χρονου Γεωργιανού, που ομολόγησε τον φόνο της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως λέχθηκε στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας την Τετάρτη (21/11), κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος προσωποκράτησης του 40χρονου, οι τέσσερις εκ των πέντε Γεωργιανών, οι οποίοι τελούν ήδη υπό κράτηση, σε κατάθεση τους κατονόμασαν τον 40χρονο ως το άτομο που κατασκεύασε και προμήθευσε τα πλαστά έγγραφα.

Ακόμη, σύμφωνα με τα όσα είπε ο επικεφαλής της Αστυνομίας για την υπόθεση στο Δικαστήριο, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε ανοιχτό χώρο στο χωριό Καλοπαναγιώτης, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης φόνου της 56χρονης, εντοπίστηκε σε μπλε κάδο ανακύκλωσης άδεια οδηγού της Σλοβακίας με φωτογραφία του 40χρονου Γεωργιανού, αλλά με διαφορετικό όνομα.

Η Αστυνομία βρίσκεται στο ακουστικό, αναμένοντας από την Interpol επιβεβαίωση για τα προσωπικά στοιχεία τόσο του 40χρονου όσο και των άλλων πέντε συγκάτοικων του που τελούν ήδη υπό σύλληψη για πλαστές ταυτότητες.

Σε τραπεζικά ιδρύματα, επεκτείνονται οι έρευνες των Αρχών, λόγω τριών επιταγών που φαίνεται να συνδέονται με τα υπό διερεύνηση αδικήματα, ενώ ταυτόχρονα αναζητούνται οι πλαστές ταυτότητες και τα μηχανήματα που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή των εγγράφων.

Ο 40χρονος Γεωργιανός σύμφωνα με τους ερευνητές της υπόθεσης διέμενε παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας από τις 15/6/2018.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top