Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Η κόντρα μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού έφτασε στα άκρα.

Οι κρητικοί με την υπογραφή του Νίκου Μαχλά, προχώρησαν σε καταγγελία των «πράσίνων» στο ΣΔΟΕ και τη Super League ισχυριζόμενοι παραβάσεις της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Άποψη», παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι «πράσινοι» ελέγχονται για φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην επιστολή προς το ΣΔΟΕ οι Ηρακλειώτες κατηγορούν τη νομική υπηρεσία της Super League πως έλεγξε ως όφειλε τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων του «τριφυλλιού».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

ΔΗΣΥ: Η «προδοσία» άνοιξε τον ασκό του Αιόλου-Το δείπνο, η Αννίτα, ο Αβέρωφ και η κάλπη της 14ης Νοεμβρίου

Στον Δημοκρατικό Συναγερμό, το θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα. Η απόφαση του Αβέρωφ Νεοφύτου, να εξαγγείλει την υποψηφιότητά του για τις Προεδρικές του 2028, οι βαριές αναφορές του περί «προδοσίας», το παρασκήνιο μιας συνάντησης σε ψαροταβέρνα της Λευκωσίας, η άμεση απάντηση της Αννίτας Δημητρίου και η παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη, συνθέτουν ένα σκηνικό, που κάθε άλλο παρά θυμίζει, μια απλή εσωκομματική διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE