Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Η κόντρα μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού έφτασε στα άκρα.

Οι κρητικοί με την υπογραφή του Νίκου Μαχλά, προχώρησαν σε καταγγελία των «πράσίνων» στο ΣΔΟΕ και τη Super League ισχυριζόμενοι παραβάσεις της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Άποψη», παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι «πράσινοι» ελέγχονται για φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην επιστολή προς το ΣΔΟΕ οι Ηρακλειώτες κατηγορούν τη νομική υπηρεσία της Super League πως έλεγξε ως όφειλε τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων του «τριφυλλιού».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE