Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Η κόντρα μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού έφτασε στα άκρα.

Οι κρητικοί με την υπογραφή του Νίκου Μαχλά, προχώρησαν σε καταγγελία των «πράσίνων» στο ΣΔΟΕ και τη Super League ισχυριζόμενοι παραβάσεις της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Άποψη», παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι «πράσινοι» ελέγχονται για φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην επιστολή προς το ΣΔΟΕ οι Ηρακλειώτες κατηγορούν τη νομική υπηρεσία της Super League πως έλεγξε ως όφειλε τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων του «τριφυλλιού».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

«Τα χρήματα υπάρχουν, φέρτε ώριμα έργα» – Η απάντηση ΠτΔ στις αντιδράσεις για τη Λεμεσό - Τα 3 σχέδια για το κυκλοφοριακό

Στις επιδόσεις της κυπριακής οικονομίας και τους ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης της αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE