Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Ο Μαχλάς κατάγγειλε στο ΣΔΟΕ τον Παναθηναϊκό

Η κόντρα μεταξύ του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού έφτασε στα άκρα.

Οι κρητικοί με την υπογραφή του Νίκου Μαχλά, προχώρησαν σε καταγγελία των «πράσίνων» στο ΣΔΟΕ και τη Super League ισχυριζόμενοι παραβάσεις της αθλητικής και φορολογικής νομοθεσίας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Άποψη», παρουσιάζοντας τα σχετικά έγγραφα.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι «πράσινοι» ελέγχονται για φοροδιαφυγή, μη καταβολή ΦΠΑ και απιστία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ στην επιστολή προς το ΣΔΟΕ οι Ηρακλειώτες κατηγορούν τη νομική υπηρεσία της Super League πως έλεγξε ως όφειλε τον τρόπο διάθεσης εισιτηρίων του «τριφυλλιού».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.