ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάει καιρός να «ΗΧΗΣΟΥΝ» τα πρώτα του «βιολιά» και επιβάλλεται να… «ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ»

Πάει καιρός να «ΗΧΗΣΟΥΝ» τα πρώτα του «βιολιά» και επιβάλλεται να… «ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ»

Μετά τις δύο συνεχόμενες λευκές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα κόντρα σε ΑΕΚ και Απόλλωνα, η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη.

Για να πάρει το τρίποντο η ΑΕΛ καλείται να σκοράρει, να βρεθούν παίκτες της να στείλουν την μπάλα στα αντίπαλα δίκτυα, κάτι που δεν έκαναν στα δύο προηγούμενα παιχνίδια στο Τσίρειο Στάδιο, αν και κρίσιμα ντέρμπι, με ΑΕΚ και Απόλλωνα.

Σίγουρα, ουδείς ξεχνά στην ΑΕΛ το… πάθημα της 25ης Νοεμβρίου 2018, όπου η Λεμεσιανή ομάδα έχασε στο «Αμμόχωστος» με το βαρύ 4-1 από τη Νέα Σαλαμίνα.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, περιμένει από το πρώτο «κανόνι» της ομάδας, Ρούμπεν Χουράδο (πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα με 8 γκολ), να βρει ξανά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, μιας και για το πρωτάθλημα έχει να σκοράρει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα Κατωκοπιάς που έγινε στις 15 Δεκεμβρίου 2018.

Τον Ισπανό στράικερ ακολουθούν στον πίνακα των σκόρερ της ΑΕΛ οι Μακρής και Ντα Σίλβα, οι οποίοι έχουν από 4 τέρματα και έχουν να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα από την εκτός έδρας νίκη επί της Αλκής, στις 14 Ιανουαρίου 2019.

Οι τρεις αυτοί παίκτες της ΑΕΛ έχουν σημειώσει συνολικά μαζί 16 γκολ, τα μισά από όσα έχει σημειώσει μέχρι τώρα η Λεμεσιανή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα (32).

Μετά από τόσο καιρό που έμειναν μακριά από εκτελέσεις αντιπάλων εστιών η τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ αναμένει από αυτούς τους παίκτες να πάρουν εκ νέου το… όπλο τους και να επιστρέψουν στα γκολ, μιας και φαίνεται ότι η ομάδα χρειάζεται και τη δική τους συμβολή στο σκοράρισμα για να μπορέσει να επιστρέψει κιόλας και στις επιτυχίες στο φετινό πρωτάθλημα.

Ενόψει της Κυριακάτικης (17/02, 17:00) αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Γκαθτανάγια, καθώς και στους τραυματίες Γκοντάλ και Χάρη Κυριάκου.

Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω:

Τζοσιμάρ Βοζίνια, Πάτρικ Πρόσεκ, Μιχάλης Κυριάκου, Νιλς Τεϊσέϊρα, Χρίστος Γουίλερ, Ανδρέας Αβραάμ, Αντρέ Τεϊσέιρα, Ντόσα Τζούνιορ, Κέβιν Λαφράνς, Ιρένε Φιντέλις, Νταβόρ Ζντραβκόφσκι, Μάρκο Αντάμοβιτς, Λεάντρο Σίλβα, Άλεξ Ντα Σίλβα, Γιάννης Γερολέμου, Άντναν Αγκάνοβιτς, Αντόνια Τζαρσίνιο, Ρούμπεν Χουράδο, Νέστορας Μυτίδης, Αντρέας Μακρής, Ιβάν Σχραντζ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Κυβερνητικές Εξετάσεις: Αυτές είναι οι ημερομηνίες για το 2024 - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση;

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Τον σταμάτησαν για έλεγχο και τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι - Χειροπέδες σε 35χρονο



Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Live: Σε εξέλιξη η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 8:30 το πρωί η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Eυρωεκλογές του Ιουνίου, στον Γενικό Έφορο Εκλογών, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top