Τρομακτική καραμπόλα 47 οχημάτων με έναν νεκρό καταγράφηκε σε video - Προσοχή σκληρές εικόνες

Τρομακτική καραμπόλα 47 οχημάτων με έναν νεκρό καταγράφηκε σε video - Προσοχή σκληρές εικόνες

Οδηγός κατέγραψε με τη κάμερα του τη στιγμή που αυτοκίνητα, φορτηγά και νταλίκες συγκρούονται στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο του Μιζούρι.

 

Τρομακτικές στιγμές έζησαν οδηγοί την Παρασκευή 17/2 στον διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο του Μιζούρι όταν 47 αυτοκίνητα, φορτηγά και νταλίκες ενεπλάκησαν σε σοβαρό ατύχημα λόγω του χιονισμένου οδοστρώματος.

Από το ατύχημα έχασε τη ζωή του ένα άτομο, ενώ τραυματίστηκαν άλλοι εννέα.

Η καραμπόλα συνέβη μετά το ατύχημα μερικών οχημάτων που είχε ως αποτέλεσμα το κλείσιμο των λωρίδων του αυτοκινητόδρομου, με τους άλλους οδηγούς μη μπορώντας να αντιληφθούν το ατύχημα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών να μην καταφέρνουν να σταματήσουν εγκαίρως.

Δείτε το video – Προσοχή σκληρές εικόνες:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Στο τραπέζι η μεταρρύθμιση των συντάξεων: Τα βασικά ζητήματα, οι αλλαγές και οι θέσεις των κοινωνικών εταίρων

Εντός 48 ωρών, όπως όλα δείχνουν, την Τετάρτη δηλαδή, ενώπιον του εργατικού συμβουλευτικού σώματος θα τεθεί το νομοσχέδιο για το Ταμείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το πρώτο βήμα προς τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE