ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί 2 χρόνια 43χρονος για διάρρηξη κτιρίου και εμπρησμό

ΠΑΦΟΣ:  Στο κελί 2 χρόνια 43χρονος για διάρρηξη κτιρίου και εμπρησμό

 Ποινή φυλάκισης δύο ετών επέβαλε την Τρίτη 19/2 το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου σε 43χρονο, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση εμπρησμού, καθώς και ποινή φυλάκισης ενός έτους, για υπόθεση διάρρηξης κτιρίου.


Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης, η σύλληψη του 43χρονου κατοίκου Πάφου, έγινε στις 17.5.2018 , για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κτιρίου και εμπρησμού, που διαπράχθηκε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης  νύχτας στην Πάφο.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, το πρωί της 17ης Μαΐου του 2018, από την ιδιοκτήτρια γραφείου στην Πάφο. Σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι διέρρηξαν το εν λόγω γραφείο και έθεσαν φωτιά στο κτήριο, η οποίο φαίνεται να έσβησε μόνη της. 

Μέλη της Αστυνομίας, επισκέφθηκαν τη σκηνή όπου διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλεξαν τεκμήρια. Όπως διαπιστώθηκε η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης και προκάλεσε ζημιές σε δύο ξύλινες πόρτες.

Από τη συνέχιση των εξετάσεων προέκυψε μαρτυρία εναντίον 43χρονου κατοίκου Πάφου από τη Συρία. Εναντίον του εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top