ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΥΣ: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται – Δεν είναι σίγουρο ότι υπήρξε βιασμός

ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΥΣ: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται – Δεν είναι σίγουρο ότι υπήρξε βιασμός

Δύο σενάρια φαίνεται να εξετάζονται τόσο από τους ιατρούς όσο και από τις Αρχές, όσον αφορά στην υπόθεση του 5 μηνών βρέφους, το οποίο υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Της Μαρινέλλας Παναγιώτου

Σε τοποθέτησή του στο ThemaOnline, ο Δρ. Ανδρέας Νεοφύτου, Εκτελεστικός Διευθυντής του Μακάρειου Νοσοκομείου, ανέφερε ότι εξετάζονται δύο σενάρια: Αν το βρέφος υπέστη βιασμό ή αν η ρήξη έγινε εσκεμμένα.

Εξήγησε ότι, υπάρχει μια νέα τάση από τους πρόσφυγες, να προχωρούν τεχνητά σ’ αυτή την πράξη για να επωφελούνται της προστασίας, που είναι αναγκασμένο το κράτος να τους προσφέρει και να μένουν στην Κύπρο.

Τα δύο πιο πάνω σενάρια είναι υπό διερεύνηση και το επόμενο 24ωρο αναμένεται να ξεκαθαρίσει η όλη υπόθεση.

Σημειώνεται ότι το παιδάκι, νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο και ήδη έχει εξεταστεί από Ιατροδικαστή και γυναικολόγο, οι οποίοι επιβεβαίωσαν την ρήξη παρθενικού υμένα. 

Επίσης, να αναφέρουμε ότι ο πατέρας του παιδιού τέθηκε υπό πενθήμερη κράτηση, ενώ στην μητέρα πλέον, παρέχουν προστασία αρμόδιες υπηρεσίες. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Σε πολιτικό σταυροδρόμι τα κόμματα ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ – Το βίντεο, το κόστος και οι βουλευτικές του 2026

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το επίμαχο βίντεο που έχει προκαλέσει ισχυρούς κραδασμούς στο πολιτικό σύστημα δεν δοκιμάζουν μόνο την αντοχή της κυβέρνησης, αλλά φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και τα κόμματα που τη στηρίζουν. ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ βρίσκονται πλέον μπροστά σε ένα πολιτικό δίλημμα με σαφή χρονικό ορίζοντα: Τις βουλευτικές εκλογές του Μαΐου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE