ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επιβεβαίωσε τους φόβους Ιατροδικαστής και γυναικολόγος

ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επιβεβαίωσε τους φόβους Ιατροδικαστής και γυναικολόγος

Την ρήξη παρθενικού υμένα, του πέντε μηνών βρέφους, επιβεβαίωσαν μετά από εξετάσεις ιατροδικαστής της Δημοκρατίας και γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από εξετάσεις που διενήργησαν την Τρίτη (19/2), επιβεβαίωσαν τους φόβους ότι το 5 μηνών βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Την υπόθεση έφερε στο φως, πρώτο το ThemaOnilne, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένεται να επανέλθει με νεότερο ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι, το παιδί είχε μεταφερθεί από τους γονείς στο νοσοκομείο την Τρίτη (19/02) γιατί είχε εκδορές σε ευαίσθητη περιοχή. Όταν γιατρός εξέτασε το βρέφος, συγκλονίστηκε διαπιστώνοντας ότι αυτό είχε υποστεί ρήξη παρθενικού υμένα.

Ήδη ο πατέρας του βρέφους που κατάγεται από αφρικανική χώρα συνελήφθη από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την υπόθεση, ενώ το πρωί της Τετάρτης (20/02) οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με στόχο να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Σκιές πάνω από τη Δικαιοσύνη συγκλονίζουν το κράτος - Οι καταγγελίες Δρουσιώτη και οι φόβοι του Νίκου Κληρίδη - Αποφασίζει το υπουργικό για ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Η υπόθεση που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την κυπριακή κοινωνία δεν είναι απλώς ακόμη ένα σκάνδαλο. Είναι μια δοκιμασία για την ίδια τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες που έφερε στο φως ο Μακάριος Δρουσιώτης, σε συνδυασμό με τις δηλώσεις του δικηγόρου Νίκου Κληρίδη, αποκαλύπτουν ένα εκρηκτικό μείγμα διαφθοράς, φόβου και θεσμικών κενών που δεν μπορεί να αγνοηθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE