ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επιβεβαίωσε τους φόβους Ιατροδικαστής και γυναικολόγος

ΥΠΟΘΕΣΗ 5ΜΗΝΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ: Επιβεβαίωσε τους φόβους Ιατροδικαστής και γυναικολόγος

Την ρήξη παρθενικού υμένα, του πέντε μηνών βρέφους, επιβεβαίωσαν μετά από εξετάσεις ιατροδικαστής της Δημοκρατίας και γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου και γυναικολόγος του Γεν. Νοσοκομείου Λευκωσίας μετά από εξετάσεις που διενήργησαν την Τρίτη (19/2), επιβεβαίωσαν τους φόβους ότι το 5 μηνών βρέφος υπέστη ρήξη παρθενικού υμένα.

Την υπόθεση έφερε στο φως, πρώτο το ThemaOnilne, το οποίο παρακολουθεί τις εξελίξεις και αναμένεται να επανέλθει με νεότερο ρεπορτάζ.

Θυμίζουμε ότι, το παιδί είχε μεταφερθεί από τους γονείς στο νοσοκομείο την Τρίτη (19/02) γιατί είχε εκδορές σε ευαίσθητη περιοχή. Όταν γιατρός εξέτασε το βρέφος, συγκλονίστηκε διαπιστώνοντας ότι αυτό είχε υποστεί ρήξη παρθενικού υμένα.

Ήδη ο πατέρας του βρέφους που κατάγεται από αφρικανική χώρα συνελήφθη από την Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με την υπόθεση, ενώ το πρωί της Τετάρτης (20/02) οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας με στόχο να εκδοθεί διάταγμα προσωποκράτησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE