ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φαίνεται να ήθελε να 'φτιαχτεί' από... Καναδά χωρίς μεσάζοντες- Τον πρόδωσε ο ταχυδρομικός έλεγχος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φαίνεται να ήθελε να 'φτιαχτεί' από... Καναδά χωρίς μεσάζοντες- Τον πρόδωσε ο ταχυδρομικός έλεγχος

Να προμηθευτεί κάνναβη, χωρίς μεσάζοντες, φαίνεται να προσπάθησε νεαρός άνδρας στη Λεμεσό, αφού όπως αναφέρθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, την Τετάρτη 20/2, κατά τη διαδικασία έκδοσης διατάγματος διήμερης προσωποκράτησης του, φέρεται να παρέλαβε 92 γραμμάρια από τον Καναδά.

Όπως ακούστηκε στην αίθουσα του Δικαστηρίου, υπάλληλος εταιρίας ταχυμεταφορών, κατά τη διάρκεια ελέγχου στις 15/2, εντόπισε σε δέμα με προέλευση τον Καναδά, φάκελο στον οποίο μέσα υπήρχε ξηρή φυτική ύλη τυλιγμένη σε αλουμινόχαρτο.

Κατά τις έρευνες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, διαπιστώθηκε ότι πιθανότατα πρόκειται για κάνναβη, συνολικού βάρους περίπου 92 γραμμαρίων και εστάλη στο Κρατικό Χημείο για εξετάσεις.

Στο μεταξύ, οι Αρχές επιχείρησαν να εντοπίσουν τον ύποπτο χωρίς αποτέλεσμα αρχικά, ενώ είχε κλειστό και το κινητό του τηλέφωνο, μέχρι που η Αστυνομία ήρθε σε επαφή μαζί του, καλώντας τον για κατάθεση, με τον νεαρό άντρα να τους αναφέρει ότι θα συμβουλευτεί τον δικηγόρο του πρώτα.

Τελικά, ο ύποπτος μετέβη από μόνος του στα γραφεία της ΥΚΑΝ στη Λεμεσό την Τρίτη 19/2, όπου παραδέχθηκε ότι τα 92 γραμμάρια ήταν δικά του και συνελήφθη, ενώ σύμφωνα με τον ερευνητή της υπόθεσης, προέβαλε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι και διερευνώνται.

Αιτιολογώντας το αίτημα της η Αστυνομία, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης 2 ήμερων, αναφέρθηκε ότι ήδη λήφθηκαν 5 καταθέσεις και αναμένεται να ληφθούν ακόμη 6.

Χρίστος Ζήνωνος

 *Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top