«Έσπασε» το 3-5-2 στον ΑΠΟΕΛ! Η ΕΚΠΛΗΞΗ στην θέση του Ενσούε…

«Έσπασε» το 3-5-2 στον ΑΠΟΕΛ! Η ΕΚΠΛΗΞΗ στην θέση του Ενσούε…

Οι πολλές απουσίες (τιμωρημένοι, τραυματίες αλλά και οι νεοφερμένοι) στον ΑΠΟΕΛ άλλαξαν το αγαπημένο 3-5-2 του Πάολο Τραμετσάνι.

Ο Ιταλός τεχνικός που θα δει τον αγώνα με τη Δόξα από τις εξέδρες λόγω τιμωρίας επέλεξε μαζί με τον συνεργάτη του που βρίσκεται στον πάγκο, Πασκουάλε Ρόκο να αλλάξει τον σχηματισμό σε 4-2-3-1.

Στην θέση του τιμωρημένου Ενσούε θα αγωνιστεί ο Αρτυματάς, ο οποίος είχε και στο παρελθόν κάποιες συμμετοχές σε αυτή την θέση, καθώς οι Γιάκολις και Βούρος έμειναν εκτός.

Από εκεί και πέρα στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ επιστρέφουν οι Εφραίμ, Αλωνεύτης, Ρουέδα και Κασίνι μετά από αρκετό καιρό.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Πολιτικός σεισμός μετά το πόρισμα για το «Κράτος Μαφία» — «Δεν υπάρχει πλέον επιστροφή», διαμηνύει ο Μακάριος Δρουσιώτης

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η δημοσιοποίηση του πορίσματος της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για τις καταγγελίες του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη και όλα όσα αναφέρει στο βιβλίο του «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE