ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Επιβάλλεται η πρώτη ποινή σε κατηγορούμενο

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Επιβάλλεται η πρώτη ποινή σε κατηγορούμενο

Την Πέμπτη (21/1) αναμένεται να επιβληθεί ποινή από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λευκωσίας, στην Σάρα Σιάμς.

Θυμίζουμε ότι η 22χρονη, άλλαξε την απάντησή απάντησης στην τελευταία δικάσιμο και δήλωσε παραδοχή στη κατηγορία που αφορά στη συνωμοσία για διάπραξης ληστείας.

Μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα, αναστάλθηκαν όλες οι υπόλοιπες κατηγορίες που αντιμετώπιζε από κοινού με τους άλλους τρεις συγκατηγορούμενούς της, οι οποίες αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.

Επίσης, κατά τη τελευταία δικάσιμο, ο νέος δικηγόρος της Σιαμς, Θανάσης Κορφιώτης ενημέρωσε το δικαστήριο ότι η πελάτισσά του θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση και αγόρευσε για μετριασμό της ποινής της.  

 Θυμίζουμε ότι κατηγορούμενοι στην υπόθεση είναι επίσης ο Λοϊζος Τζιωνής, ο ετεροθαλής αδελφός του Τζιωνή, Λευτέρης Σολωμού και ο Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Ανασχηματισμός στις 21 Μαΐου; - Όλες οι πληροφορίες

Έντονη είναι η φημολογία το τελευταίο διάστημα, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προχωρήσει σε ριζικό ανασχηματισμό της Κυβέρνησής του, ενώ ακούγεται  μάλιστα και συγκεκριμένη ημορομηνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE