ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ο Λοΐζος έκανε σχεδιασμούς να τον αποκεφαλίσει»

ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: «Ο Λοΐζος έκανε σχεδιασμούς να τον αποκεφαλίσει»

Μετά την επιβολή ποινής στην Σάρα Σιάμς, την Πέμπτη (21/2), συνεχίστηκε η αντεξέταση του Λοχία Σάββα Σιαμούτη, από τον δικηγόρο του Λοΐζου Τζιωνή, Ανδρέα Αναστασίου.

Στην δικαστική αίθουσα ακούστηκε ότι στο σπίτι του άτυχου ζεύγους που δολοφονήθηκε στην οδό Ζαλόγγου, υπήρξαν δύο διαρρήξεις στο παρελθόν, με τον κ. Σιαμούτη να ισχυρίζεται ότι ήταν και ο Τζιωνής εκεί.

Αμέσως ο κ. Αναστασίου απάντησε λέγοντας ότι όσα αναφέρθηκαν είναι ισχυρισμοί και δεν πρόκειται για την αλήθεια.

Συνεχίζοντας ο κ. Σιαμούτης, είπε ότι ο ετεροθαλής αδελφός του Λοΐζου, ο Λευτέρης, σε ισχυρισμούς του ανάφερε πως ο Τζιωνής του είπε ότι ο Ανδρέας Χαράλαμπους (ο ένας εκ των δύο αδελφών που ενέπλεξε στα αρχικά του σενάρια ο Τζιωνής) έκλεψε το χρηματοκιβώτιο και ότι ο Λοΐζος έκανε σχεδιασμούς να τον αποκεφαλίσει.

Γεωργία Παππούτα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Πρόεδρος της Ελλάδας σε Χριστοδουλίδη: «Είναι μια στιγμή σημασίας για το κυπριακό ζήτημα ... Να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σχέση μας»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, στο πρώτο ταξίδι που πραγματοποιεί το εξωτερικό μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο αξίωμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE