Η τελική απόφαση του δικαστηρίου για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Η τελική απόφαση του δικαστηρίου για τον Θέμο Αναστασιάδη!

Όπως γράφει σήμερα στην εφημερίδα του «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» ο εκδότης και δημοσιογράφος Θέμος Αναστασιάδης, αθωώθηκε με αμετάκλητη δικαστική απόφαση για την υπόθεση της φοροδιαφυγής.

 

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση, όταν ο δημοσιογράφος βρέθηκε να έχει στο Ι.Χ. του 5 εκατομμύρια ευρώ, προς κατάθεση σε ελβετική τράπεζα.

Το δικαστήριο δέχθηκε ότι τα φορολογητέας εισοδήματά του καλύπτουν το ποσό. Ο ίδιος γράφει ότι «πλήρωσε 1,5 εκατ. ευρώ σε πρόστιμα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE