Αυτή η ΑΕΚ μπορεί για Ευρώπη

Αυτή η ΑΕΚ μπορεί για Ευρώπη

Έκανε το καθήκον της η ΑΕΚ, πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Μακάρειο με το 4-1 με το οποίο επικράτησε της Δόξας και μπαίνει στα πλέι οφ με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις.

Η ομάδα της Λάρνακας κέρδισε και θέση στον βαθμολογικό πίνακα αφού είναι στο τέταρτο σκαλοπάτι, με τους ίδιους βαθμούς με την Ομόνοια που είναι στην 3η θέση, είναι και στην τετράδα του κυπέλλου και ο στόχος είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι μάλιστα πολύ σημαντικός ο πρώτος αγώνας των πλέι οφ με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΖ το ερχόμενο Σάββατο και αν η ΑΕΚ κερδίσει θα είναι στην προνομιούχο 3η θέση.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Νέστωρα Μυτίδη να σκοράρει δύο γκολ με τη Δόξα που θα τον βοηθήσουν στη συνέχεια και την ομάδα του να παίζει για άλλη μια φορά ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είναι ζητούμενο η σταθερότητας και ο χαρακτήρας που πρέπει να δείξει η ομάδα σε αγώνας καθοριστικής σημασίας.

Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση στο Κοινοτικό Στάδιο Πύλας συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας. Όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στη Δόξα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση. Αύριο έχει παραχωρηθεί ρεπό, με την επιστροφή στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης.

Σε ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της η ΑΕΚ εύχεται χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στον Χουάν Μανουέλ Ορτίθ, που συμπλήρωσε σήμερα τα 33 του χρόνια, τον τιμ-μάνατζερ Χριστόφορο Πετρουή που συμπλήρωσε επίσης σήμερα τα 30 του χρόνια και στον Γιάννη Σκοπελίτη που συμπληρώνει αύριο τα 37 του χρόνια. Οι τρεις τους μετά το τέλος της προπόνησης κέρασαν τους συμπαίκτες τους και το τεχνικό επιτελείο.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Live: Νέο κύμα ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκρήξεις σε πολλές ισραηλινές πόλεις

Ιρανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν νέες πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ. Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε στις 20:45 πως πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από το Ιράν προς το Ισραήλ.  Σειρήνες αεροπορικού συναγερμού ήχησαν σε ολόκληρη τη χώρα, όπως στο Τελ Αβίβ, στην Ιερουσαλήμ και στη Χάιφα, καθώς και σε περιοχές κοντά στα σύνορα με τη Γάζα και τμήματα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης. Μάλιστα, τουλάχιστον ένας πύραυλος «πέρασε» τον Iron Dome στη Χάιφα, μεταδίδει το Al Jazeera, με τουλάχιστον πέντε άτομα να έχουν τραυματιστεί. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις πιο κάτω:

BEST OF TOTHEMAONLINE