Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος σκηνοθέτης

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή σπουδαίος σκηνοθέτης

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης  ένας από τους τελευταίους εκπροσώπους της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ πέθανε σε ηλικία 94 ετών, ανακοίνωσε ένας από τους γιους του στην εφημερίδα Chicago Tribune.

 
Είχε σκηνοθετήσει δεκάδες ταινίες, ανάμεσά τους το "Singin' in the Rain" του 1952 με τον Τζιν Κέλι, αλλά και το "Funny Face" του 1957 με την Όντρεϊ Χέμπορν και τον Φρεντ Αστέρ.
 
Ο Στάνλεϊ Ντόνεν δεν πήρε ποτέ Όσκαρ για κάποια από τις μυθικές του ταινίες, όμως το 1998 τιμήθηκε με το χρυσό αγαλματίδιο για το σύνολο της καριέρας του. Πέθανε στην Νέα Υόρκη από καρδιακή προσβολή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Έρχονται εξελίξεις με την υπόθεση Annie Alexui: Το πήρε απόφαση και καταθέτει - «Θα κινηθώ με μεγάλη προσοχή»

Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση των καταγγελιών της Ιωάννα Φωτίου, καθώς η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να δώσει κατάθεση στις Aρχές. Παρά την απόφασή της, ξεκαθαρίζει ότι θα κινηθεί με μεγάλη επιφύλαξη σχετικά με τα όσα θα αποκαλύψει.

BEST OF TOTHEMAONLINE