Oλα τραγικά στην Πάρμα

Oλα τραγικά στην Πάρμα

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Πάρμα, με τα οικονομικά προβλήματα να την έχουν γονατίσει.

Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας της Ιταλίας έκοψε το ρεύμα στο «Ενιο Ταρντίνι», λόγω ανεξόφλητων οφειλών, γεγονός που έχει προκαλέσει πρόβλημα στις προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου. Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες κατασχέθηκαν όλα τα αυτοκίνητα της ομάδας, αλλά και υλικό από τα γραφεία, όπως υπολογιστές και εκτυπωτές.

Ηδη έχουν αναβληθεί δύο αγώνες της στο Καμπιονάτο με Ουντινέζε και Τζένοα, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE