Oλα τραγικά στην Πάρμα

Oλα τραγικά στην Πάρμα

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Πάρμα, με τα οικονομικά προβλήματα να την έχουν γονατίσει.

Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας της Ιταλίας έκοψε το ρεύμα στο «Ενιο Ταρντίνι», λόγω ανεξόφλητων οφειλών, γεγονός που έχει προκαλέσει πρόβλημα στις προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου. Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες κατασχέθηκαν όλα τα αυτοκίνητα της ομάδας, αλλά και υλικό από τα γραφεία, όπως υπολογιστές και εκτυπωτές.

Ηδη έχουν αναβληθεί δύο αγώνες της στο Καμπιονάτο με Ουντινέζε και Τζένοα, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

«Κλειδώνουν» οι αλλαγές: Από στιγμή σε στιγμή ο ανασχηματισμός - Οι τελικές αποφάσεις του ΠτΔ για αυτούς που έρχονται και φεύγουν

Ο αναμενόμενος ανασχηματισμός της κυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη φαίνεται να εισέρχεται στην τελική του ευθεία, με τις επίσημες ανακοινώσεις να τοποθετούνται, εκτός απροόπτου, εντός της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE