Oλα τραγικά στην Πάρμα

Oλα τραγικά στην Πάρμα

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η Πάρμα, με τα οικονομικά προβλήματα να την έχουν γονατίσει.

Η εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας της Ιταλίας έκοψε το ρεύμα στο «Ενιο Ταρντίνι», λόγω ανεξόφλητων οφειλών, γεγονός που έχει προκαλέσει πρόβλημα στις προπονήσεις όλων των τμημάτων του συλλόγου. Παράλληλα, τις τελευταίες μέρες κατασχέθηκαν όλα τα αυτοκίνητα της ομάδας, αλλά και υλικό από τα γραφεία, όπως υπολογιστές και εκτυπωτές.

Ηδη έχουν αναβληθεί δύο αγώνες της στο Καμπιονάτο με Ουντινέζε και Τζένοα, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει φως στο τούνελ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE