ΚΥΠΡΟΣ

Μεγάλος στόχος η έξοδος στην Ευρώπη

Μεγάλος στόχος η έξοδος στην Ευρώπη

Το καλύτερο 45λεπτο έκανε η Ομόνοια με το ΑΠΟΕΛ όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Ανδρέας Δημητρίου εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας. Η Ομόνοια έχει αλλάξει επίπεδο όπως είπε και πλέον η συνέχεια θα είναι καλύτερη για τους πράσινους

Ο Ανδρέας Δημητρίου ανέφερε «Μας έχει αφήσει μια πικρή γεύση, αφού δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν. Στην τελική όμως, ευτυχώς που πετύχαμε το γκολ με τον Φοφανά και δεν έγινε το τελείως άδικο, να χάναμε τον αγώνα. Πληρώσαμε ένα χρονικά διάστημα 10 λεπτών όπου χάσαμε τον έλεγχο. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν σαρωτική η υπεροχή μας. Ενδεχομένως να παίξαμε το καλύτερο 45λεπτο μας τη φετινή χρονιά. Το ένα γκολ που πετύχαμε ήταν το λιγότερο που μπορούσαμε να πάρουμε. Είχαμε περισσότερη κατοχή και διπλάσιες τελικές προσπάθειες από τον αντίπαλο. Για αυτό και ο κόσμος χειροκρότησε στο τέλος την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Η εμφάνιση μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη. Η ομάδα έχει ανέβει επίπεδο σε σχέση με το που βρισκόταν τον πρώτο γύρο. Από τον Δεκέμβρη η ομάδα είναι σε ψηλά επίπεδα απόδοσης και σε ανοδική πορεία. Η ομάδα δείχνει να βελτιώνεται. Είναι θετικό σημάδι και πάνω σε αυτό θέλουμε να χτίσουμε ενόψει της συνέχειας. Θέλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο  για την εξαιρετική του παρουσία. Θα μείνει δίπλα μας γιατί υπάρχει προοπτική για πολύ καλύτερη συνέχεια».

Για τον τραυματισμό του Φοφανά «Θα δείξει ποια είναι η κατάσταση του, μετά και από τις εξετάσεις που θα περάσει. Θα δούμε αν είναι κάτι απλό ή κάτι σοβαρό. Ελπίζω να μην χάσουμε τον Φοφανά αφού λείπει και ο Ρούμπιο σε αυτή τη θέση.

Για τη συνέχεια «Η εικόνα της ομάδας, μας κάνει να νιώθουμε αισιόδοξοι για να πάρουμε τουλάχιστον την έξοδο στη Ευρώπη. Δεν έχεις την πολυτέλεια να κοιτάς πίσω. Για να διατηρήσουμε αυτή την εικόνα θα πρέπει και εμείς να είμαστε συνεπείς και να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Πιτσεύουμε πολύ στην ομάδα και είναι σημαντικό να χτίσουμε και για την επόμενη σεζόν. Θέλουμε να έχουμε μια γερή βάση για την επόμενη χρονιά. Θα είναι πολύ καλό να έχουμε μια πολύ καλή βάση για τη νέα σεζόν».

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top