Γιώργος ο γιος της Ελένης της πόρνης: «Της είπα να της δίνω εγώ λεφτά… Δεν έφευγε όμως από την πορνεία» ΒΙΝΤΕΟ

Γιώργος ο γιος της Ελένης της πόρνης: «Της είπα να της δίνω εγώ λεφτά… Δεν έφευγε όμως από την πορνεία» ΒΙΝΤΕΟ

Σόκαρε το κυπριακό κοινό η ιστορία του Γιώργου, βιολογικού παιδιού της Ελένης της πόρνης γνωστής και ως «Νιτσού», ο οποίος έφερε για πρώτη φορά την ιστορία του στο φως της δημοσιότητας.

Ο Γιώργος μίλησε στον δημοσιογράφο του Alpha Κύπρου και στην εκπομπή «24 ΩΡΕΣ»,επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το περασμένο Σαββάτο (23/02), για τα όσα πέρασε στη ζωή του και όσα περνάει μέχρι και σήμερα, ιδιαίτερα από την ημέρα που έμαθε πως η βιολογική του μητέρα είναι η γνωστή ιερόδουλη Ελένη.

Διαβάστε την συνέχεια στο Lifenewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολές Χριστοδουλίδη και ΥΠΕΞ προς θεσμούς ΕΕ και αλλού για δίωξη Σενέρ Λεβέντ

Επιστολή προς τους Προέδρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απέστειλε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας έντονη ανησυχία για την κλιμακούμενη δίωξη του Τουρκοκύπριου δημοσιογράφου Σενέρ Λεβέντ από την Τουρκία, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE