Καταδικάζει την επίθεση στον Καρεμπέ

Καταδικάζει την επίθεση στον Καρεμπέ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε θέση για τη ρατσιστική επίθεση εις βάρος του Κριστιάν Καρεμπέ στο γήπεδο της Λεωφόρου στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι Πράσινοι καταδικάζουν την ενέργεια του οπαδού του Τριφυλλιού για τον οποίο όπως τονίζουν αναζητείται προκειμένου να αποβληθεί από το γήπεδο της Λεωφόρου, όπου τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει τα εξής:«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ανέκαθεν αποδείξει πως βρίσκεται ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και ως εκ τούτου καταδικάζει την έστω και μεμονωμένη εκδήλωσή της. Ο παραβάτης ήδη αναζητείται και θα αποβληθεί καθώς τέτοια φαινόμενα δεν είναι ανεκτά στο γήπεδό μας».

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Προεδρικές: Στο ίδιο έργο θεατές: ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κονταροχτυπιούνται με όπλο το παρελθόν

Αλληλοκατηγορίες, παλιές πληγές, οικονομική κρίση, Δρομολαξιά και Μαρί. Τα δύο μεγάλα κόμματα επιστρέφουν στις γνώριμες πολιτικές τους αντιπαραθέσεις, την ώρα που η κοινωνία αναμένει απαντήσεις, για το σήμερα και προτάσεις για το αύριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE