To σήκωσε η Τσέλσι

To σήκωσε η Τσέλσι

Δικό της έκανε το πρώτο τρόπαιο της σεζόν στην Αγγλία η Τσέλσι, που ήταν ισόποσα ικανή και τυχερή στο 2-0 επί της Τοτεναμ και κατάφερε να κατακτήσει το πέμπτο League Cup- ή, αλλιώς, Capital One Cup- στην ιστορία της

O Τέρι άνοιξε το σκορ στο 45΄ όταν, μετά από δικό του σουτ μέσα στην περιοχή η μπάλα κόντραρε στον Ντάιερ και κατέληξε στα δίχτυα του Γιορίς, δεύτερο γκολ ο Ντιέγκο Κόστα στο 56΄, όταν μετά από δικό του σουτ η μπάλα βρήκε στον Γουόκερ και άλλαξε εντελώς πορεία, βγάζοντας εκτός πορείας τίτλου την Τότεναμ.

Το 2-0 υπέρ των «Μπλε» δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και κάπως έτσι η πρωτοπόρος της Premier League (που μετά τη σημερινή ήττα της Σίτι έγινε τεράστιο φαβορί και για το πρωτάθλημα) έφτασε στην κατάκτηση του πέμπτου League Cup στην μακρόχρονη ιστορία της.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE