Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Ο Βαλτέρι Μπότας με Williams έκανε τον γρηγορότερο γύρο την Κυριακή, τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών, στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Φινλανδός πιλότος με 1:23.063 ήταν μόλις 0,4’’ γρηγορότερος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ τρίτος ήταν ο Φελίπε Νασρ, που είχε και τους περισσότερους γύρους της ημέρας με τη Sauber του (159).

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν για τη McLaren, καθώς ο Τζένσον Μπάτον έχασε μεγάλο μέρος της ημέρας με πρόβλημα στους αισθητήρες, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μόλις 30 γύρους.

O Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes έκανε 148 γύρους και η πρωταθλήτρια ομάδα είχε τους περισσότερους από όλες τις υπόλοιπες στη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

O πρωτος αγωνας θα διεξαχθει  στις 15 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE