Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Ο Βαλτέρι Μπότας με Williams έκανε τον γρηγορότερο γύρο την Κυριακή, τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών, στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Φινλανδός πιλότος με 1:23.063 ήταν μόλις 0,4’’ γρηγορότερος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ τρίτος ήταν ο Φελίπε Νασρ, που είχε και τους περισσότερους γύρους της ημέρας με τη Sauber του (159).

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν για τη McLaren, καθώς ο Τζένσον Μπάτον έχασε μεγάλο μέρος της ημέρας με πρόβλημα στους αισθητήρες, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μόλις 30 γύρους.

O Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes έκανε 148 γύρους και η πρωταθλήτρια ομάδα είχε τους περισσότερους από όλες τις υπόλοιπες στη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

O πρωτος αγωνας θα διεξαχθει  στις 15 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Τραγωδία στη Λεμεσό: Μέσα σε αυτοκίνητο έξω από σχολείο φαίνεται να εκτυλίχθηκαν οι δραματικές στιγμές – Αποκλείστηκε η σκηνή

Έντονη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Λεμεσό η υπόθεση που βρίσκεται υπό διερεύνηση και αφορά αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε τη σύζυγό του και στη συνέχεια να έθεσε τέλος στη ζωή του. Οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού εξακολουθούν να εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE