Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Ο Βαλτέρι Μπότας με Williams έκανε τον γρηγορότερο γύρο την Κυριακή, τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών, στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Φινλανδός πιλότος με 1:23.063 ήταν μόλις 0,4’’ γρηγορότερος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ τρίτος ήταν ο Φελίπε Νασρ, που είχε και τους περισσότερους γύρους της ημέρας με τη Sauber του (159).

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν για τη McLaren, καθώς ο Τζένσον Μπάτον έχασε μεγάλο μέρος της ημέρας με πρόβλημα στους αισθητήρες, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μόλις 30 γύρους.

O Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes έκανε 148 γύρους και η πρωταθλήτρια ομάδα είχε τους περισσότερους από όλες τις υπόλοιπες στη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

O πρωτος αγωνας θα διεξαχθει  στις 15 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE