Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Tα κεφάλια μέσα ξεκινά η μάχη της F1

Ο Βαλτέρι Μπότας με Williams έκανε τον γρηγορότερο γύρο την Κυριακή, τελευταία ημέρα των χειμερινών δοκιμών, στην πίστα της Βαρκελώνης.

Ο Φινλανδός πιλότος με 1:23.063 ήταν μόλις 0,4’’ γρηγορότερος από τον Σεμπάστιαν Φέτελ με Ferrari, ενώ τρίτος ήταν ο Φελίπε Νασρ, που είχε και τους περισσότερους γύρους της ημέρας με τη Sauber του (159).

Τα προβλήματα συνεχίστηκαν για τη McLaren, καθώς ο Τζένσον Μπάτον έχασε μεγάλο μέρος της ημέρας με πρόβλημα στους αισθητήρες, με αποτέλεσμα να περιοριστεί σε μόλις 30 γύρους.

O Νίκο Ρόσμπεργκ με τη Mercedes έκανε 148 γύρους και η πρωταθλήτρια ομάδα είχε τους περισσότερους από όλες τις υπόλοιπες στη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών.

O πρωτος αγωνας θα διεξαχθει  στις 15 Μαρτίου στη Μελβούρνη.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Γκουτέρες στην Κύπρο: Υψηλοί συμβολισμοί, χαμηλές προσδοκίες - Όσα έγιναν μέχρι αυτή την ώρα

Η πρώτη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο κατά τη δεκαετή θητεία του, δημιουργεί, αναμφίβολα υψηλούς συμβολισμούς. Όμως, όσο εξελίσσεται το πρόγραμμά του, τόσο ενισχύεται η αίσθηση ότι η ουσία της πρωτοβουλίας δεν είναι η ανακοίνωση μιας νέας φάσης στο Κυπριακό, αλλά η αποτροπή της πλήρους κατάρρευσης της διαδικασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE