Πήρε το ντέρμπι ο Άγιαξ

Πήρε το ντέρμπι ο Άγιαξ

Τεράστια νίκη στην έδρα της Αϊντχόφεν πανηγύρισε ο Άγιαξ, καθώς νίκησε με σκορ 3-1, παίρνοντας εκδίκηση για την ήττα με το ίδιο σκορ στον πρώτο γύρο, μειώνοντας παράλληλα την απόσταση από την κορυφή στους 11 βαθμούς.

Ερχόμενος με φόρα από την πρόκριση στους «16» του Europa League επί της Λέγκια Βαρσοβίας, ο «Αίαντας» πήγε κι έφυγε... αέρας από το «Φίλιπς Στάντιον». Χάρη σε γκολ των Κίσνα (29'), Σένε (83') κι Ελ Γκαζί (90+1'), ο Άγιαξ έφυγε θριαμβευτής από την έδρα της PSV, η οποία ισοφάρισε προσωρινά το σκορ με τον Ντε Γιονγκ (77').

Αξίζει να σημειωθεί πως παράλληλα, μπήκε ένα τέλος στο στο αήττητο σερί 18 αγωνιστικών της Αϊντχόφεν, η οποία μάλιστα μετρούσε 11 σερί νίκες.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

ΠτΔ: «Όσο είμαι Πρόεδρος, δεν θα δεχτώ οποιαδήποτε κριτική για την εντιμότητα και τη διαφάνεια»- Τι δήλωσε για τον ανασχηματισμό, την τοξικότητα και τις εκλογές

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σήμερα (1/09) στην εκπομπή «Επίκαιρα» του Plus TV, στην οποία απάντησε σε σωρεία θεμάτων επικαιρότητας που ταλανίζουν την κοινωνία.

BEST OF TOTHEMAONLINE