Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοείτο στην Κρήτη - Χάθηκε μέσα στην κακοκαιρία

Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοείτο στην Κρήτη - Χάθηκε μέσα στην κακοκαιρία

Ο 61χρονος βοσκός αγνοείτο στον Αποκόρωνα της Κρήτης. 

Ο 61χρονος κτηνοτρόφος χάθηκε στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, πιθανότατα από τα νερά ορμητικού χειμάρρου.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και προσπαθούσε να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη. Περίπου στις 2 το μεσημέρι, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, χωρίς όμως να βρεθεί ο ίδιος.

Στην επιχείρηση συμμετειχαν συνολικά 60 πυροσβέστες, ενώ από την Αθήνα έφθασαν την Δευτέρα (25/2) εξειδικευμένοι δύτες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και με πλωτά μέσα που διατέθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, ενώ καθοριστικής σημασίας θεωρείτο η πτήση drones που είχαν αξιοποιηθεί και στην πρόσφατη επιχείρηση στον Γεροπόταμο στη Μεσαρά.

Δυστυχώς όμως, ο άτυχος 61χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/2) νεκρός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Συζήτησαν το επεισόδιο στην Πύλα ΠτΔ-Έρχιουρμαν - Αύξησαν τις περιπολίες οι ειρηνευτικές δυνάμεις

Η Κυβέρνηση καταδικάζει τις σοβαρές παραβιάσεις από το κατοχικό καθεστώς στη νεκρή ζώνη στην περιοχή της Πύλας, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών και προβαίνει σε όλα τα απαραίτητα διαβήματα τόσο στην Κύπρο, όσο και στη Νέα Υόρκη, προς αποτροπή των νέων μεθοδεύσεων των κατοχικών δυνάμεων, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ερωτηθείς σε σχέση με την ανακοίνωση από πλευράς ΟΥΝΦΙΚΥΠ για "μη εξουσιοδοτημένη είσοδο προσωπικού ασφαλείας των Τουρκοκυπρίων" εντός της ουδέτερης ζώνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE