Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοείτο στην Κρήτη - Χάθηκε μέσα στην κακοκαιρία

Νεκρός εντοπίστηκε ο άνδρας που αγνοείτο στην Κρήτη - Χάθηκε μέσα στην κακοκαιρία

Ο 61χρονος βοσκός αγνοείτο στον Αποκόρωνα της Κρήτης. 

Ο 61χρονος κτηνοτρόφος χάθηκε στον Εμπρόσνερο του δήμου Αποκορώνου, ενώ επέβαινε στο αυτοκίνητό του, πιθανότατα από τα νερά ορμητικού χειμάρρου.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, κινείτο με αγροτικό αυτοκίνητο και προσπαθούσε να προσεγγίσει σημείο που είχε τα πρόβατά του, μεταξύ Εμπρόσνερου και Βατουδιάρη. Περίπου στις 2 το μεσημέρι, εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του, χωρίς όμως να βρεθεί ο ίδιος.

Στην επιχείρηση συμμετειχαν συνολικά 60 πυροσβέστες, ενώ από την Αθήνα έφθασαν την Δευτέρα (25/2) εξειδικευμένοι δύτες της ΕΜΑΚ που συμμετέχουν στην αγωνιώδη αναζήτηση.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν και με πλωτά μέσα που διατέθηκαν από το Λιμενικό Σώμα, ενώ καθοριστικής σημασίας θεωρείτο η πτήση drones που είχαν αξιοποιηθεί και στην πρόσφατη επιχείρηση στον Γεροπόταμο στη Μεσαρά.

Δυστυχώς όμως, ο άτυχος 61χρονος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (26/2) νεκρός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE