ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιματηρά επεισόδια, φόνος και απαγωγή- Γνωστοί από τα κατεχόμενα οι συλληφθέντες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αιματηρά επεισόδια, φόνος και απαγωγή- Γνωστοί από τα κατεχόμενα οι συλληφθέντες -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αναμένουν στο ακουστικό, οι ερευνητές του ΤΑΕ Λεμεσού, ενημέρωση από τη Δικοινοτική Επιτροπή για το Έγκλημα, αφού ο 27χρονος Κούρδος Τουρκικής καταγωγής, που συνελήφθη το πρωί της Δευτέρας σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό, φαίνεται να εμπλέκεται σε υπόθεση φόνου στα κατεχόμενα.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Ο 27χρονος Haydar Sahim, φαίνεται σύμφωνα και με τουρκοκυπριακά δημοσιεύματα, τον Φεβρουάριο του 2017 να ενεπλάκη σε αιματηρά επεισόδια, σε νυχτερινό κέντρο στην κατεχόμενη Κερύνεια.

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή στο ThemaOnline, ο 27χρονος υποστηρίζει ότι έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης ενός έτους στις φυλακές του ψευδοκράτους, με τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας να αναμένουν περαιτέρω ενημέρωση.

 

Δημοσίευμα της kibris724.com στις 27 Φεβρουαρίου 2017, για την μεταφορά του Haydar Sahin σε λεγόμενο δικαστήριο των κατεχομένων, σε σχέση με τα επεισόδια στο νυχτερινό κέντρο της Κερύνειας.

Πάντως άλλη πηγή είπε στην ιστοσελίδα μας ότι το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή των δύο αντρών, θα σταλεί για εξετάσεις, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθεί εάν έχει όποιο εγκληματικό παρελθόν.

Εκτός από τα αιματηρά επεισόδια του Φεβρουαρίου του 2017, το ThemaOnline πληροφορείται ότι οι Αρχές εξετάζουν πληροφορία που θέλει τον 27χρονο να εμπλέκεται και σε υπόθεση απαγωγής στα κατεχόμενα.

Η σχέση των δύο συλληφθέντων, όπως μας λέχθηκε, βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνητών της Αστυνομίας, αφού εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο ο 27χρονος και ο 30χρονος, που φαίνεται να γνωρίστηκαν στα κατεχόμενα, να είναι συνεργοί σε εγκληματικές ενέργειες που διαπράχθηκαν στις ελεύθερες περιοχές.

Για τον λόγο αυτό, τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα από τα τηλέφωνα των δύο υπόπτων αναμένεται να ερευνηθούν ενδελεχώς. 

Χρίστος Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top