ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Πώς προέκυψε η σύλληψη των δύο - Με όπλο σε ξενοδοχείο

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Πώς προέκυψε η σύλληψη των δύο - Με όπλο σε ξενοδοχείο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρωί της Δευτέρας (25/2) μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία για δυο πρόσωπα που θεάθηκαν να οπλοφορούν σε ξενοδοχείο, στη Γερμασόγεια.

Θυμίζουμε ότι η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε δυο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκε ένα έμφορτο πιστόλι και 18 πλήρη φυσίγγια.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι το πρωί της Δευτέρας (25/2) λήφθηκε πληροφορία από τον αξιωματικό υπηρεσίας ότι δυο πρόσωπα βρίσκονταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη Λεμεσό, στην κατοχή των οποίων υπήρχε ένα όπλο.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE