ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Καταζητείτο για φόνο ο ένας - Με εμφορτο πιστόλι και 18 φυσίγγια στην κατοχή τους – ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: Καταζητείτο για φόνο ο ένας - Με εμφορτο πιστόλι και 18 φυσίγγια στην κατοχή τους – ΦΩΤΟΓΑΦΙΕΣ

Με έμοφρτο πιστόλι και 18 φυσίγγια εντοπίστηκαν οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν το πρωί της Δευτέρας (25/2) έπειτα από επιχείρηση της Αστυνομίας.

Του Χρίστου Ζήνωνος 

Η επιχείρηση έλαβε χώρο στην περιοχή Γερμασόγειας το πρωί της Δευτέρας (25/2).

Οι δύο συλληφθέντες, είναι τουρκικής και συριακής καταγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας – Σύλληψη προσώπου που οπλοφορούσε

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο ένας αναζητείτο για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στις ελεύθερες περιοχής ενώ ο άλλος για υπόθεση φόνου στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE