Πήρε ΘΕΣΗ για το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ και για το άλλο που δεν έδωσε ο Δημητρίου!

Πήρε ΘΕΣΗ για το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ και για το άλλο που δεν έδωσε ο Δημητρίου!

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε στην εκπομπή «Άκου την φάση» και ανέλυσε την διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΕΝΠ.

Αναλυτικά τι είπε ο πρώην διεθνής διαιτητής για τις δύο επίμαχες φάσεις στις οποίες ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ (το πρώτο το πήρε και έγινε το 1-0).

«Για εμένα ήταν πέναλτι εκείνο της ΑΕΚ. Ανοίγει το πόδι του και τον εμποδίζει. Στο γόνατο του κτύπησε. Ήταν σταθερό αλλά το έβαλε στον διάδρομο του μισό μέτρο. Το άνοιξε και αυτό φαίνεται στην τελευταία κάμερα πίσω από την εστία. Είχε ακόμη ένα πέναλτι προς το τέλος η ΑΕΚ καθώς λάκτισαν τον παίκτη της ΑΕΚ εντός περιοχής. Ξεκάθαρα και ήταν κοντά ο διαιτητής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στηρίζει τη στρατηγική αναβάθμιση της Κύπρου μέσω δορυφορικών τεχνολογιών

Επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας δορυφορικών επικοινωνιών Hellas Sat στην Αθήνα, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, όπου ξεναγήθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Χριστόδουλο Πρωτοπαπά.

BEST OF TOTHEMAONLINE