Πήρε ΘΕΣΗ για το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ και για το άλλο που δεν έδωσε ο Δημητρίου!

Πήρε ΘΕΣΗ για το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ και για το άλλο που δεν έδωσε ο Δημητρίου!

Ο Γιαννάκης Κυπριανίδης μίλησε στην εκπομπή «Άκου την φάση» και ανέλυσε την διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου στο παιχνίδι ΑΕΚ – ΕΝΠ.

Αναλυτικά τι είπε ο πρώην διεθνής διαιτητής για τις δύο επίμαχες φάσεις στις οποίες ζήτησε πέναλτι η ΑΕΚ (το πρώτο το πήρε και έγινε το 1-0).

«Για εμένα ήταν πέναλτι εκείνο της ΑΕΚ. Ανοίγει το πόδι του και τον εμποδίζει. Στο γόνατο του κτύπησε. Ήταν σταθερό αλλά το έβαλε στον διάδρομο του μισό μέτρο. Το άνοιξε και αυτό φαίνεται στην τελευταία κάμερα πίσω από την εστία. Είχε ακόμη ένα πέναλτι προς το τέλος η ΑΕΚ καθώς λάκτισαν τον παίκτη της ΑΕΚ εντός περιοχής. Ξεκάθαρα και ήταν κοντά ο διαιτητής».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

«Τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»: Ο Χριστοδουλίδης παρουσιάζει τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας

Με αναφορά στα σημαντικότερα επιτεύγματα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε σε απολογισμό μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της κυπριακής θητείας.

BEST OF TOTHEMAONLINE