ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Δρόμοι κλειστοί, επικίνδυνοι και ολισθηροί

ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ: Δρόμοι κλειστοί, επικίνδυνοι και ολισθηροί

Στην επαρχία Πάφου, λόγω υπερχείλισης ποταμών, κατολισθήσεων και υποχώρησης του οδοστρώματος, κλειστοί για την τροχαία κίνηση οι δρόμοι:
• Αγίου Νικολάου - Πέρα Βάσας, στο γεφύρι Τζιελεφού
• Κελοκεδάρων - Αμαργέτης - Νατάς, στο γεφύρι Ζιριπιλλή
• Σαλαμιούς – Γαλαταριάς, στο γεφύρι Παναγίας του Σίντι
• Αγίου Νικολάου – Μαντριών.
• Δρόμος Αγίου Δημητριανού προς Κρήτου Μαρόττου 
• Δρόμος Κρήτου Μαρόττου 

Επίσης, ανοικτοί αλλά επικίνδυνοι λόγω κατολισθήσεων όγκων χώματος και πετρών είναι οι δρόμοι Αγίου Νικολάου – Καμιναριών και Σταυροκόννου – Φιλούσας.   
 
Στην επαρχία Λεμεσού, οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος  (Προδρόμου – Τροόδους, Καρβουνά – Τροόδους και Πλατρών – Τροόδους) είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προς αποφυγή τροχαίων συγκρούσεων. 

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι - «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Σε εξέλιξη η συνάντηση Τραμπ και Ζελένσκι - «Πιστεύω ότι έχουμε τα συστατικά για μια συμφωνία»

Στο πολυτελές θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα, έφτασε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι, προκειμένου να συνομιλήσει με τον Αμερικανό πρόεδρο, στο πλαίσιο των διπλωματικών προσπαθειών για τον τερματισμό του πολέμου με τη Ρωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE