EΚΤΑΚΤΟ-ΚΥΠΡΟΣ: Ανακοινώθηκε το κοίτασμα στον 'Γλαύκο'- '΄Το μεγαλύτερο στην Κυπριακή ΑΟΖ'

EΚΤΑΚΤΟ-ΚΥΠΡΟΣ: Ανακοινώθηκε το κοίτασμα στον 'Γλαύκο'- '΄Το μεγαλύτερο  στην Κυπριακή ΑΟΖ'

Ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης με δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης 28/2 ανακοίνωσε τον εντοπισμό κοιτάσματος στο Οικόπεδο 10 και τον στόχο "Γλαύκος".

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το κοίτασμα είναι μεγέθους 5 εως 8 τρισεκατομμυρίων κυβικών ποδών και πρόκειται για το μεγαλύτερο που έχει ανακαλυφθει μεχρι σήμερα στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Αναφορικά με το στόχο Δελφύνη δεν εντοπίστηκαν εκμεταλλεύσιμες ποσότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE