EΚΤΑΚΤΟ-ΚΥΠΡΟΣ: Ανακοινώθηκε το κοίτασμα στον 'Γλαύκο'- '΄Το μεγαλύτερο στην Κυπριακή ΑΟΖ'

EΚΤΑΚΤΟ-ΚΥΠΡΟΣ: Ανακοινώθηκε το κοίτασμα στον 'Γλαύκο'- '΄Το μεγαλύτερο  στην Κυπριακή ΑΟΖ'

Ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης με δηλώσεις του το μεσημέρι της Πέμπτης 28/2 ανακοίνωσε τον εντοπισμό κοιτάσματος στο Οικόπεδο 10 και τον στόχο "Γλαύκος".

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε το κοίτασμα είναι μεγέθους 5 εως 8 τρισεκατομμυρίων κυβικών ποδών και πρόκειται για το μεγαλύτερο που έχει ανακαλυφθει μεχρι σήμερα στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Αναφορικά με το στόχο Δελφύνη δεν εντοπίστηκαν εκμεταλλεύσιμες ποσότητες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE