ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αρχηγικό ΜΗΝΥΜΑ: «Να είμαστε καθαροί και στόχος η Ευρώπη» – Απάντηση και για το αν θα μείνει Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρχηγικό ΜΗΝΥΜΑ: «Να είμαστε καθαροί και στόχος η Ευρώπη» – Απάντηση και για το αν θα μείνει Κύπρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αρχηγός της ΑΕΚ, Νταβίντ Καταλά μίλησε στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Ισπανός αμυντικός αναφέρθηκε στον αγώνα και εμφανίστηκε ικανοποιημένος ενώ σε ερώτηση αν θέλει να μείνει Κύπρο και μετά το τέλος της καριέρας του απάντησε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνει αυτό.

Ξεκάθαρη και η απάντηση του για τους στόχους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αναλυτικά το ΒΙΝΤΕΟ και όσα δήλωσε:

Για την εμφάνιση και τον τρόπο που ήρθε το 1-1 αν τον ικανοποιεί: «Ήρθαμε εδώ για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και στο τέλος το πήραμε. Κάναμε ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι, σε κάποια σημεία είχαμε και τον έλεγχο του αγώνα και όλα θα κριθούν την επόμενη βδομάδα».

Για το ματς στην Αρένα και πόσο σημαντικό είναι το γκολ που σκόραραν στο ΓΣΠ: «Τώρα το παιχνίδι στην έδρα μας θα είναι διαφορετικό. Με τον κόσμο μας στο πλευρό μας θα έχουν ένα έξτρα συν όμως με την ποιότητα που έχει ο ΑΠΟΕΛ όλα μπορούν να συμβούν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης.»

Για την τακτική στο Β’ Ημίχρονο: «Ξέραμε ότι με το γκολ που βάλαμε πετύχαμε τον πρώτο στόχο όμως προσπαθήσαμε να κτυπήσουμε τον αντίπαλο στην αντεπίθεση. Ελέγξαμε σε κάποια σημεία τον ρυθμό όμως είναι αλήθεια μας έλειψε η καλή τελική πάσα. Στο τέλος πιστεύω ότι όλοι κάναμε καλή δουλειά.»

Για τις πολλές αλλαγές του Ιδιακέθ και την καλή εικόνα και πάλι: «Λέει πολλά για την ομάδα μας και το πως λειτουργούμε τα τελευταία χρόνια. Έχουμε ένα καλό ρόστερ και όποιος κληθεί να παίξει δίνει ποιότητα και βοήθειες».

Αν θέλει να μείνει στην Κύπρο και μετά το τέλος της καριέρας του: «Ναι γιατί όχι. Αλλά θέλω να σκέφτομαι σαν ποδοσφαιριστής ακόμη καθώς το απολαμβάνω και νιώθω καλά. Γιατί όχι όμως να μην μείνω; Ποτέ δεν ξέρεις στο μέλλον τι γίνεται αλλά όντως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνω στην Κύπρο»

Για τον κόσμο: «Τους θέλουμε να έρθουν να μας υποστηρίξουν γιατί θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Χρειαζόμαστε την στήριξη τους για να κυνηγήσουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε ξανά το Κύπελλο»

Για το ντέρμπι με ΑΕΛ: «Ναι συνεχίζουμε, έχουμε ένα σημαντικό ματς κόντρα στην ΑΕΛ και έχουμε την ευκαιρία να τους πλησιάσουμε κι άλλο. Θα κάνουμε αποκατάσταση και θα προετοιμαστούμε για αυτό το σημαντικό παιχνίδι»

Ποιος είναι ο ρεαλιστικός στόχος στο πρωτάθλημα: «Πρώτα από όλα πρέπει να είμαστε καθαροί και να έχουμε ως στόχο την έξοδο στην Ευρώπη και να φτάσουμε στην τρίτη θέση αρχικά. Από εκεί και πέρα αν είμαστε κοντά στον δεύτερο, θα το προσπαθήσουμε. Και μετά αν είμαστε κοντά και στον πρώτο γιατί όχι; Αλλά πρώτα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να είμαστε έτοιμοι για να πάμε Ευρώπη».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top