Κατεχόμενα: Αναστέλλουν προς το παρόν τις κινητοποιήσεις τους οι κτηνοτρόφοι

Κατεχόμενα: Αναστέλλουν προς το παρόν τις κινητοποιήσεις τους οι κτηνοτρόφοι

Ο σύνδεσμος Τ/κ κτηνοτρόφων ανακοίνωσε πως αναστέλλει επί του παρόντος τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του.

 
Οι κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν σήμερα μπροστά από το άγαλμα του Ραούφ Ντενκτάς στην κατεχόμενη Τύμπου. Ο Πρόεδρός τους Μουσταφά Ναϊμογκουλαρί δήλωσε πως έχουν αναστείλει προς το παρόν τις διαδηλώσεις τους αλλά θα τις συνεχίσουν τις ερχόμενες ημέρες. Επίσης επέκρινε τον «υπουργό γεωργίας» λέγοντας πως παραβιάστηκε το δικαίωμά τους να διαδηλώνουν. «Την επόμενη φορά θα έλθουμε χωρίς να σας ειδοποιήσουμε», σημείωσε.
 
Επεσήμανε πως ο αγώνας και οι διαδηλώσεις τους θα συνεχιστούν με διαφορετικούς τρόπους και πως θέλουν να γίνουν κάποιες ενέργειες από το «υπουργείο».
 
Σημείωσε ακόμη πως θα στείλουν επιστολή στον «πρωθυπουργό» Τουφάν Ερχιουρμάν για τα προβλήματά τους.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE