Χαμός στο «Power οf Love»: Βαριές κουβέντες και προσβολές μεταξύ παικτών! VIDEO

Χαμός στο «Power οf Love»: Βαριές κουβέντες και προσβολές μεταξύ παικτών! VIDEO

Στο Gala του Power of love της Παρασκευή (1/3), είδαμε άλλη μια αποχώρηση.

Ωστόσο, όταν οι παίκτες γύρισαν στα σπίτια τους, είδαμε μια μεγάλη ένταση να δημιουργείται στο σπίτι των ανδρών.

Ο Bill, άρχισε να τα χώνει στον Παύλο και να του λέει πως είναι πονηρός και έχει την ανάγκη να βγει νικητής του παιχνιδιού.
Τότε, ο Παύλος άρχισε να φωνάζει και η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα.

«Είσαι πολύ πονηρός και τα κάνεις όλα για τις κάμερες, όλα. Κάθε μέρα βλέπω κι άλλα πράγματα. Αυτή είναι η γνώμη μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη να κερδίσω και να πάω τελικό, εσύ έχεις ανάγκη. Το είπες και στο τηλέφωνο στον Τζόνι ότι αξίζεις να πας τελικό. Είσαι και ψεύτης», του είπε μεταξύ άλλων ο Bill.

Τότε, στον καβγά άρχισαν να παίρνουν μέρος και τα υπόλοιπα αγόρια του σπιτιού με αποτέλεσμα να επικρατήσει ένας πανικός.

Στο σπίτι της αγάπης το μόνο που δεν επικρατεί είναι η ηρεμία και όσο περνούν οι μέρες, όλο και ανάβουν τα αίματα.

Δείτε το απόσπασμα πιο κάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE