Η Τάμτα για το πρόβλημα υγείας – «Κάποια στιγμή θα γίνω καλά, πιστεύω» - VIDEO

Η Τάμτα για το πρόβλημα υγείας – «Κάποια στιγμή θα γίνω καλά, πιστεύω» - VIDEO

Δύσκολες οι τελευταίες ημέρες για την φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

Με βίντεο που ανήρτησε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρεται στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Έστειλε και ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι θα κάνει τα πάντα για να αναρρώσει.

Θυμίζουμε ότι στις 5 Μαρτίου ήταν προγραμματισμένη εκδήλωση του ΡΙΚ για παρουσίαση του video clip και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision, όπου θα παρευρισκόταν και η Τάμτα, ωστόσο ακυρώθηκε λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Το βίντεο, η πολιτική ευθύνη και η κυβερνητική αμηχανία

Η υπόθεση του βίντεο που κυκλοφόρησε χθες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν μπορεί να ιδωθεί απλώς ως ένα ακόμη επεισόδιο ψηφιακής παραπληροφόρησης. Ούτε μπορεί να κριθεί αποκλειστικά στη βάση του αν πρόκειται για αυθεντικό υλικό ή προϊόν μοντάζ.

BEST OF TOTHEMAONLINE