ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίεργη… πυρκαγιά σε ακινητοποιημένο όχημα!

ΛΕΜΕΣΟΣ: Περίεργη… πυρκαγιά σε ακινητοποιημένο όχημα!

Ξέσπασε πυρκαγιά σε όχημα που ήταν ακινητοποιημένο για αρκετό καιρό, στο χώρο στάθμευσης του Αμφιθεάτρου Μουτταγιάκας.

Η ώρα 22:39 το βράδυ της Δευτέρας (4/3) λήφθηκε κλήση στην Πυροσβεστική για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στο χώρο στάθμευσης του Αμφιθέατρου Μουταγιάκας, στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 22.56.

Το μηχανοκίνητο όχημα μάρκας Volkswagen Golf  βρισκόταν σταθμευμένο και ακινητοποιημένο για αρκετό διάστημα, στο χώρο στάθμευσης του Αμφιθέατρου.

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς αναμένεται να διερευνηθούν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.