ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό – Στο Τμήμα ο 27χρονος υπεύθυνος

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: «Ντου» Αστυνομίας σε υποστατικό – Στο Τμήμα ο 27χρονος υπεύθυνος

Γύρω στις 4.35 το απόγευμα της Δευτέρας (4/3), μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου μετέβησαν σε υποστατικό στην επαρχία Αμμοχώστου όπου διεξήγαγαν έλεγχο για πάταξη του φαινομένου του ηλεκτρονικού τζόγου.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν για περαιτέρω εξετάσεις, επτά ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που πιστεύεται ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου.

Παρών κατά την έρευνα ήταν και ο 27χρονος υπεύθυνος του υποστατικού, ο οποίος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας όπου ανακρίθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος εν αναμονή των δικανικών εξετάσεων που θα γίνουν στα ανευρεθέντα τεκμήρια.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Το τουρκικό μνημόνιο και οι 659 παραβιάσεις: Το μήνυμα Κόμπου στο Συμβούλιο της ΕΕ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος ενημέρωσε τη Δευτέρα τους ομολόγους του στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ που διεξήχθη τη Δευτέρα στο Λουξεμβούργο, για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το παράνομο «Μνημόνιο Συναντίληψης» μεταξύ της Τουρκίας και της παράνομης αποσχιστικής οντότητας στις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο αφορά την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου. Τόνισε ότι πρόκειται για κατάφορη παραβίαση του διεθνούς δικαίου και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής Δημοκρατίας.