Πρεσβεία ΗΠΑ: Φεύγει το καλοκαίρι ο Αμερικανός Πρέσβης

Πρεσβεία ΗΠΑ: Φεύγει το καλοκαίρι ο Αμερικανός Πρέσβης

Τη θέση του Αμερικανού πρέσβη Τζον Κόνιγκ θα αναλάβει άλλος διπλωμάτης, σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής πρεσβείας στη Λευκωσία.

Η θητεία του Αμερικανού πρέσβη στην Κύπρο Τζον Κόνιγκ είναι τριετής και η αποχώρηση του το Καλοκαίρι του 2015 ήταν προγραμματισμένη, αναφέρει η πρεσβεία στην ανακοίνωση.

Προστίθεται ότι ένας άλλος διπλωμάτης θα διοριστεί για να τον αντικαταστήσει, μια διαδικασία για την οποία απαιτείται ανάληψη δράσης από τον Λευκό Οίκο, το αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών και το αμερικανικό Κογκρέσο.

Η Πρεσβεία αναφέρει ότι προς το παρόν δεν επιθυμεί να προβεί σε σχόλιο σχετικά με τον αντικαταστάτη του κ. Κόνιγκ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Μονή Αββακούμ, Ζαβράντωνας, Θανάσης Νικολάου και Γιαννάκη ανάμεσα στις σημαντικότερες δικαστικές υποθέσεις το 2025

Το 2025 αποτέλεσε μια από τις πιο φορτισμένες χρονιές για τη Δικαιοσύνη στην Κύπρο, με 13 μεγάλες και πολυσύνθετες δικαστικές υποθέσεις να απασχολούν τα κυπριακά δικαστήρια. Υποθέσεις, που άγγιξαν τον πυρήνα του κράτους δικαίου, από θανάτους ανηλίκων και καταγγελίες για βιασμό, μέχρι σκάνδαλα διαφθοράς, σφετερισμούς περιουσιών στα κατεχόμενα, σοβαρά ποινικά εγκλήματα, αλλά και αποφάσεις που δοκίμασαν τις δικαστικές έδρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE