Απόλλωνας: Διπλά και τριπλά προσεχτικοί…

Απόλλωνας: Διπλά και τριπλά προσεχτικοί…

Η κάθε λεπτομέρεια μετράει σε ότι αφορά την προσπάθεια για τον φετινό τίτλο.

Οι παίκτες του Απόλλωνα καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί από εδώ και στο εξής, αλλιώς ο Ιοάν Αντόνε δεν θα έχει τις επιλογές που θέλει για να καταστρώνει τα πλάνα του.

Ακολουθεί ο αγώνας με τον Ερμή και ήδη οι Χαμντανί και Μεριέμ θα απουσιάζουν λόγω καρτών. Στο όριο, βρίσκονται επίσης οι Παπουλής, Βασιλείου ενώ έξι κίτρινες κάρτες έχει ο αρχηγός Μερκής. Θα χρειαστεί δηλαδή οι παίκτες του Αντόνε να είναι προσεχτικοί αφού η κάθε κάρτα, θα σημαίνει και απώλεια.

Από εκεί και πέρα, ο Γκαστόν Σανγκόι θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του και ακολούθως θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Επτά παιχνίδια έμεινε εκτός ο Αργεντινός και μπορεί οι Γκίε και Παπουλής να φρόντισαν ώστε να μην φανεί η απουσία του, αλλά είναι κοινώς αποδεκτό πως ο Σανγκόι έχει μια ιδιαίτερη κλάση.

Ακολουθούν δέκα τελικοί για τον Απόλλωνα. Δέκα παιχνίδια πριν το φινάλε και ευχή όλων στην ομάδα, είναι με το τέλος αυτών των αγώνων, η θέση στην κορυφή της βαθμολογίας να μείνει αναλλοίωτη.

Στέλιος Δημοσθένους

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE