ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσέλσι και Νάπολι «καθάρισαν» την πρόκριση, «ανοιχτοί λογαριασμοί» για Βαλένθια και Κρασνοντάρ

Τσέλσι και Νάπολι «καθάρισαν» την πρόκριση, «ανοιχτοί λογαριασμοί» για Βαλένθια και Κρασνοντάρ

Η Ντιναμό Κιέβου μετά τον Ολυμπιακό έπεσε στον οδοστρωτήρα Τσέλσι και ουσιαστικά εγκαταλείπει από σήμερα κάθε ελπίδα πρόκρισης (3-0). Όλα τα αποτελέσματα της ζώνης των 22:00 στο Γιουρόπα Λιγκ.

Η Νάπολι συνέχισε να πιέζει και έχασε σημαντικές ευκαιρίες για ένα τρίτο τέρμα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τελικώς, αυτό ήρθε στο 58’ όταν ο Ονγκουένε με κεφαλιά έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προς το φινάλε για το γκολ που θα τους ξαναέβαζε στο κόλπο της πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς χωρίς όμως να τα καταφέρουν και έτσι το 3-0 φέρνει τη Νάπολι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση.

Βαλένθια – Κρασνοντάρ 2-1

Στο Μεστάγια η Βαλένθια υποδέχθηκε την Κρασνοντάρ και παρά το γεγονός πως προηγήθηκε γρήγορα με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Ροντρίγκο στο 12’ και στο 24’, δεν κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Στην επανάληψη οι Ρώσοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και με τον Κλάεσον μείωσαν στο 63’ σε 2-1 και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Μάλιστα, η ομάδα του Όλεγκ Φομένκο δημιουργεί τη δική της παράδοση σε ό,τι αφορά το σκοράρισμα στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της. Πλέον στον επαναληπτικό σε επτά βράδια στη Ρωσία όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε επίσης: 

This is… Europa: Σπουδαία Ρεν «καθάρισε» την Άρσεναλ και εκπλήξεις παντού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top