ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραγδαίες εξελίξεις – «Τελειώνει» με τον κόουτς και τα επικρατέστερα σενάρια με Μουρίνιο ή Ζιζού

Ραγδαίες εξελίξεις – «Τελειώνει» με τον κόουτς και τα επικρατέστερα σενάρια με Μουρίνιο ή Ζιζού

Μπορεί ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, να παρακολουθεί την εντός έδρας αναμέτρηση της μπασκετικής ομάδας με τη Φενέρμπαχτσε για την 25η αγωνιστική της Euroleague αλλά πέρασε μια ημέρα γεμάτη συσκέψεις!

Ο κύβος φαίνεται ότι ερρίφθη μετά τον οδυνηρό – όσο και ταπεινωτικό – αποκλεισμό από τον Άγιαξ στους 16 του Champions League. Ο Σαντιάγκο Σολάρι θα καθοδηγήσει τεχνικά τους «μερένγκες» στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαγιαδολίδ (10/3, 21:45) για την 27η αγωνιστική της ισπανικής Liga, αλλά αυτό το ματς (σύμφωνα με Marca και AS) θα είναι και το τελευταίο του στον πάγκο της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Ο 42χρονος Αργεντινός τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία την 13η Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Τζούλεν Λοπετέγκι ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στον «μερένγκε» πάγκο. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές θα εκδοθεί την Καθαρά Δευτέρα (11/3).

Το τοπίο για τη διάδοχη κατάσταση παραμένει θολό αυτή τη στιγμή. Δύο γνώριμες λύσεις είναι τα επικρατέστερα σενάρια. Ο 56χρονος Πορτογάλος τεχνικός, Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος παραμένει άνεργος μετά την απομάκρυνσή του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σύμφωνα με ορισμένα ΜΜΕ (Telemadrid) το φαβορί τούτη την ώρα.

Κάθισε στον πάγκο της Ρεάλ μια τριετία (2010-2013), κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο κι ένα ισπανικό Supercopa. Ο άλλος είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν, o οποίος κάθισε στον πάγκο από το 2016 έως το 2018. Με τον Γάλλο τελείωσε η περυσινή σεζόν στον πάγκο, αλλά παραιτήθηκε αιφνίδια το περασμένο καλοκαίρι.

Ο 46χρονος Γάλλος κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα ισπανικό Supercopa, δύο (διαδοχικά) ευρωπαϊκά Super Cup, δύο (διαδοχικά) Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και τρία (διαδοχικά Champions League).

Πηγή: www.sport24.gr

Διαβάστε επίσης: 

Βουίζει η Ευρώπη για άμεση επιστροφή του

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top