Άρωμα γυναίκας για Πρέσβης των ΗΠΑ στην Λευκωσία

Άρωμα γυναίκας για Πρέσβης των ΗΠΑ στην Λευκωσία

Το καλοκαίρι η αλλαγή σκυτάλης. Δεν συνδέεται το Tweet με την αλλαγή λέγει ο Κασουλίδης.

Η επιτετραμμένη της αμερικανικής πρεσβείας στη Ρώμη, Κάθλιν Ντόχερτι, προαλείφεται για διάδοχος του απερχόμενου τον Αύγουστο Πρέσβη των ΗΠΑ στη Λευκωσία Τζον Κόνιγκ.

Αυτό αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές στην Ουάσιγκτον, σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Κόνιγκ θα αναλάβει τη διεύθυνση της διπλωματικής σχολής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Η κ. Ντόχερτι θεωρείται ειδική στις σχέσεις ΗΠΑ – ΕΕ και έχει υπηρετήσει στο πόστο αυτό ως Βοηθός Υφυπουργός Εξωτερικών από το 2011 μέχρι και το 2013, που ανέλαβε καθήκοντα στη Ρώμη.

Ο διορισμός της, δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από το Λευκό Οίκο, υπόκειται σε επικύρωση από τη Γερουσία. Η ανακοίνωση θα πρέπει να γίνει  αρχές Μαϊου και οι ακροάσεις τον Ιούνιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE