Κύπριος τραγουδιστής ‘έφαγε χυλόπιτα’ από τον γιο του - Προτίμησε άλλο ρεπερτόριο από του πατέρα του - VIDEO

Κύπριος τραγουδιστής ‘έφαγε χυλόπιτα’ από τον γιο του - Προτίμησε άλλο ρεπερτόριο από του πατέρα του - VIDEO

Στην προσπάθεια του να ερμηνεύσει τα τραγούδια του στον γιο του, για να τον ψυχαγωγήσει την ώρα που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο, ο Κύπριος τραγουδιστής ήρθε αντιμέτωπος με κάτι αναπάντεχο. 

Ο λόγος για τον Πίτερ Αντρε, ο οποίος διαπρέπει στο εξωτερικό με τις επιτυχίες του, στις οποίες ο δύο ετών γιος του φαίνεται να μην έχει και ιδιαίτερη προτίμηση.  

Ο μικρός επέμενε να λέει στον μπαμπά του να ερμηνεύσει τραγούδια από την ταινία ‘Sing’, ωστόσο ο ίδιος δεν καταλάβαινέ τι του εννοούσε και συνέχισε να τραγουδάει τα δικά του.

Τελικά η γυναίκα του ήταν αυτή που έλυσε τον γρίφο, εξηγώντας στον Πίτερ Αντρέ τι θέλει ο γιος του, με τον τραγουδιστή να συνειδητοποιεί πως είχε ‘φάει χυλόπιτα’ από τον μικρό.  

Δείτε το σχετικό video παρακάτω: 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE