ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΗΣΥ: Τι απαντά στο ThemaOnline ο Αβέρωφ Νεοφύτου περί εσωκομματικών ‘παιχνιδιών’

ΔΗΣΥ: Τι απαντά στο ThemaOnline ο Αβέρωφ Νεοφύτου περί εσωκομματικών ‘παιχνιδιών’

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου στην Πινδάρου, δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερώτηση μας σχετικά με τους ψίθυρους που θέλουν κομματικά συμφέροντα να επηρεάζουν κινήσεις του ΔΗΣΥ.

Του Χαράλαμπου Ζάκου

Ο κ. Νεοφύτου κατά την έξοδο του από τα γραφεία του ΔΗΣΥ την περασμένη Παρασκευή (08/03) λίγο μετά τις τοποθετήσεις του για τον Συνεργατισμό, κληθείς να σχολιάσει τα μουρμουρητά που κατά καιρούς παρουσιάζονται και χαρακτηρίζουν ως σκιώδεις κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις, ένεκα εσωκομματικών συμφερόντων, ήταν κατηγορηματικός.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ δεν δίστασε να μας απαντήσει, εκφράζοντας παράλληλα την έκπληξη του για την ερώτηση.

«Για όνομα του Θεού. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο», ήταν η άμεση απάντηση του, συμπληρώνοντας πως «ήμουν ο πρώτος που στήριξε τον Χάρη», αναφερόμενος στις ευθύνες που καταλογίζονται στον Υπουργό Οικονομικών στην Έκθεση της Ερευνητικής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

Να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου ο κ. Νεοφύτου ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης, σε προσωπικό αλλά και κομματικό επίπεδο, για την περίοδο πριν, αλλά και μετά το 2013 σε σχέση με την κατάσταση του Συνεργατισμού, ενώ παράλληλα εξέφρασε την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση του προς τον Υπουργό Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top