Αρραβώνας έκπληξη στη Showbiz! «Είπε τον ΝΑΙ» η αγαπημένη τραγουδίστρια

Αρραβώνας έκπληξη στη Showbiz! «Είπε τον ΝΑΙ»  η αγαπημένη τραγουδίστρια

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και μάλλον αυτός ο αρραβώνας ήταν κάτι που η δημοφιλής τραγουδίστρια ήθελε από καιρό και απ' ό,τι φαίνεται δεν άργησε.

Η J.Lo και ο A-Rod αρραβωνιάστηκαν. «Είπε το ναι» έγραψε ο 'Αλεξ Ροντρίγκεζ στο Instagram κάτω από μία φωτογραφία που ανέβασε τοβράδυ του Σαββάτου 9/3, όπου φαίνεται να κρατάει το χέρι της Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία φοράει ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Την ίδια φωτογραφία ανέβασε και στον δικό της λογαριασμό, λίγο αργότερα, και η Τζένιφερ, μαζί με πολλά emojis καρδούλες.



Ο εκπρόσωπος του 'Αλεξ επιβεβαίωσε την είδηση στο Page Six.

Τον Απρίλιο του 2018 η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο Harper's Bazaar: «Θα ήθελα να γεράσω με κάποιον με τον οποίο θα έχουμε δεσμευτεί, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πιέζω για τίποτα».



Πάντως και ο A-Rod φαίνεται να το ήθελε πολύ αφού έγραψε σε σχόλια στο twitter, «χαίρομαι που δεν έπρεπε να περιμένω 16 χρόνια για αυτό το ναι», κάνοντας αναφορά στο πόσο καιρό περίμενε στα μεγάλα πρωταθλήματα για την πρώτη του μεγάλη διάκριση στο World Series (το αμερικανικό πρωτάθλημα μπέιζμπολ).
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE